Doğan Deniz Karadeniz - Papatya Akor
Doğan Deniz Karadeniz - Papatya gitar akorları. Şarkıda kullanılan akorlar: Am, Em, F, G, Dm. Şarkı Am akoruyla başlıyor. Transpoze butonlarıyla tonu sesine göre değiştirebilir, otomatik kaydırma ile çalarken takip edebilirsin. Doğan Deniz Karadeniz şarkılarının tüm akorları için sanatçı sayfasına göz at.
Klavye Kısayolları
Space Başlat / Durdur + Hızlandır − YavaşlatAm Em Kim bilir ne kadar emek harcadın? Am Em Bu yüzden kıyamadım, sahip çıktım. F G Giderken bıraktığın tozlu bir zarf F Dm Em içindeki miras, yalnızlığım. Am Em Bende gururdan eser yok F Em Ne zaman gel desen kapındayım G F Vazoya suyu koy hazır papatyaların Dm Em Gözünü kapat aç karşındayım
Bu içerik kullanıcılar tarafından müzik eğitimi amacı ile paylaşılmıştır. Telif ihlali içerdiğini düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yorum yap
Yorum yapmak için giriş yapmanız gerekiyor.