Rihanna Son Albümü “ANTI” ile Hayranlarına Görülmemiş Jest Yaptı!

29.01.2016

Rihanna 1988 doğumlu Barbadoslu pop müzik sanatçısıdır. Genç Yaşta büyük başarılara imza atmış sanatçının ses sanatçılığının yanı sıra söz yazarı, kültür elçisi, video yönetmeni, moda ikonu, moda tasarımcısı ve aktris gibi çeşitli sıfatları vardır.

7 yaşında şarkı söylemeye başlayan sançtı 15 yaşında müzik okulun başlamış burada bir müzik grubu kurarak müzikle ilgili çalışmalar yapmaya başlamıştır. Müzik yapımcısı Evans Rogers’la tanışmasıyla hayatı değişmiştir. Bu süreçte çıkardığı demolar Def Jam kayıt şirketi sahibi Jay-Z’nin dikkatini çekmiş ve hemen Rihanna ile çalışmaya başlamıştır.

Sanatçı ilk albümü 2005 yılında “Music of the Sun” adıyla çıkarmıştır. Albümün çıkış şarkısı  "Pon de Replay" müzik listelerinde üst sıralara yerleşerek sanatçıya başarılı bir çıkış yaptırmıştır.

2006 yılında A Girl Like Me” isimli albümünün “SOS” şarkısı müzik listelerinde 1 numaraya kadar yükselmiştir.

2007 yılında tarzını da değiştirerek, içerisinde Rihanna hitlerinin de bulunduğu  “Good Girl Gone Bad  albümüyle oldukça ses getiren bir çıkış yapmıştır. Sanatçı albüminde "Umbrella"  şarkısı ile Grammy Ödülü’nü kazanmış ayrıca 2008 yılında  Entertainment Weekly tarafından müzik dünyasının divası seçilmiştir.

2009 yılında tekrar tarz değiştirerek Rated R” albünü çıkarmıştır. Albüm tanımı kapsamında Türkiye’ye de gelen sançtı burada 25.000 kişiye konser vermiştir.

2010 yılında yılında “Loud” albümünden önce Eminem’le "Love the Way You Lie" şarkısına düet yapmıştır.Şarkı listelerde 7 hafta boyunca 1 numarada kalıp, sonrasında çıkardığı “Loud”albümüyle dünya çapında 5.000.000 satıp büyük başarı elde etmiştir.

2011 yılında  “Talk That Talk” albümüyle hayranlarıyla buluşan sanatçı  bu albümüyle de büyük beğeni toplamıştır.

2012 yılında bir önceki albümü Talk That Talk tanıtım sürecinde yedinci albüm hazırlıklarını sürdürür ve bir süre sonra albümün teklisi “Diamonds” ı yayınlar. Diamonds listelerde büyük başarı elde etmiştir ve bir süre sonra albümü  “Unapologetic” ‘ı yayımlamıştır..

2013 yılında çeşitli sanatçılarla düet yaptığı  Stay, Pour It Up ve  Right Now gibi teklilerini çıkarmıştır.

Albümden Bir Gün Önce Gelen Single!

Rihanna 2015’ten buyana beklenen ve çıkışı aksaklıklar nedeniyle birkaçkez  ertelenen albümü “ANTI”nın yayınlanmasından bir gün önce Drake’le birlikte kaydettiği yeni single’ı ‘Work’u yayınladı.

ANTI”albümünu Tidal üzerinden ücretsiz yayınladı

Başarılı şarkıcı uzun zamandır beklenen 8. albümünü şaşırtıcı bir şekilde Jay-Z’nin sahibi olduğu Tidal üzerinden ücretsiz yayınlandı. Albümde 13 parçaya yer veren sanatçının bugün yayınlanacak deluxe versiyonunda 3 ekstra parça daha olacak.Sanatçının yeni albümünü 9 bin dolar değerindeki kulaklıklarla dinlerken selfie çekip takipçileriyle paylaşması üzerine kulaklık satış rekorları kırarak markanın internet sitesindeki stoklarını sıfırladı. Albümü dinlemek isteyenler Tidal’a üye olup bir ay boyunca ücretsiz kullanabilecekler.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et