O Ses Oğuz’dan Yeni Single “Sadece Ol Düşlerimde”

02.02.2016

O ses Türkiye’nin ilk sezon finalisti Oğuz Berkay yeni çıkardığı teklisi "Sadece Ol Düşlerimde" şarkısını , dün akşam o ses Türkiye yarı finalinde sevenleriyle buluşturdu. Genç şarkıcıya bu başarılı performansında birlikte düet yaptıkları Elieve eşlik etti. Yeni single ile imaj değişikliği de yapan yetenekli şarkıcı dinleyicilerden büyük alkış aldı.

"Sadece Ol Düşlerimde" şarkısının söz müziği Cengiz Erdem'e ait. Oldukça başarılı bir çalışma olan tekli şimdiden ses getirmeye başladı.

Sadece Ol Düşlerimde Şarkı Sözüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 

Oğuz Berkay Fidan Kimdir?

1995 yılında Edirne'nin Keşan ilçesinde doğmuştur. İlköğretimine Ahmet Yenice İlköğretim Okulu'nda başlayan genç yetenek, Yusuf Çapraz Küçük Asya Lisesinde eğitimine devam etmiştir. Babası da müzikle ilgilenen genç şarkıcının müzikle tanışması 4 yaşında org ile olmuştur. Liseler arası katıldığı müzik yarışmasında ise birincilik elde etmiştir. Sesini tüm Türkiye’ye "O Ses Türkiye" yarışmasıyla duyurmuştur. Yarışmada Murat Boz'un takımında olan genç yetenek yarışmayı birincilikle tamamlayarak Türkiye’nin ilk O ses'i unvanını da almıştır.

İlk Single'ı  "Olmuyor"u Murat Boz düeti ile 2013 yılında çıkarmıştır. 2014 yılında ise "Beni Ellerden Sayma" ve "Annem Günün Kutlu Olsun" adlı iki single çıkarmıştır.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et