Mavi “Dişi Kuş” Şarkısıyla Kanatlandı

11.08.2016

Pop müziğin başarılı isimlerinden Mavi, başarı çıtasını günbegün yükselttiği müzik dünyasında; Sözü kendisine, müziği İlker Yeter’e, düzenlemesi Bora Duran’a ve klip yönetmenliği Gökhan Özdemir’e ait yeni şarkısı “Dişi Kuş” ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Güçlü yorumu ve kalemi sayesinde pop müzik dalında emin adımlarla ilerleyen Mavi üretmeye ve kariyerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

İlk olarak 2010 yılında kendi adıyla çıkardığı EP ile sesini duyuran müzisyen 5 şarkılık ilk albümünde 4 parçasının söz müziği kendisine ait olup 5. şarkı Seyyal Taner şarkısı olan “Neler Oluyor”dan oluşmuştu. Ardından 2012 yılında “Kaptan” adlı teklisini çıkarıp aynı yıl içerisinde 4 şarkıdan oluşlan “Aç Kapıyı” EP’sini yayımladı. 2 yıl aradan sonra 2014 yılında 10 şarkıdan oluşan “Şimdi” adlı albümünü müzik dünyasına kazandırdı. Geçtiğimiz aylarda sözü Mavi’ye , Müziği Bora Duran’a, Düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye, klip yönetmenliği Gökhan Özdemir’e ait içerisinde gerçek bir aşk hikayesini barındıran “İki Ateş” şarkısıyla büyük beğeni toplayan güzel müzisyen hız kesmeden çalışmalarına devem ediyor.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et