Haftanın Konserleri (05-06 Şubat)

01.02.2016

İstanbul

 

Erkan Oğur – İsmail Hakkı Demircioğlu

5 Şubat Cuma gecesi 21:00’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde Türk Halk Müziği severler için Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu aynı sahneyi paylaşıyor. İki usta ismin bu muhteşem performansı Türk Halk müziği sevdalılarının uzun süre hafızalarından silinmeyecek.

 

Cem Adrian

Kendine has tarzıyla kendini dahi tekrarlamayan sanatçı kendini dinlemeye gelenler için inanılmaz sahnesiyle 5 Şubat Cuma gecesi 22:00’da Drock XL sahnesinde sevenlerini bekliyor.

 

Nazan Öncel

Türk pop müziğinin unutulmaz isimlerinden pop müzik içinde ayrı bir tarz yaratan Nazan Öncel o unutulmaz muhteşem şarkılarıyla 6 Şubat Cumartesi gecesi 23:00’da Garajistanbul sahnesinde sevenlerine haftanın tüm  stresini ve yorgunluğunu attıracak performans hazırlığı yapıyor.

 

Mabel Matiz

Son dönemlerin beğeni toplayan yorumcusu Mabel Matiz 6 Şubat Cumartesi gecesi 21:00’da  Bronx Pi Sahne’sinde dinleyicilerinin duygularını ele geçirmeye hazırlanıyor.

 

Feridun Düzağaç

Rock müziğin başarılı isimlerinden Feridun Düzağaç 6 Şubat akşamı 22:30’da Kadıköy Sahne’de sevenlerine müzik ziyafeti vermeye hazırlanıyor.

 

Göksel

6 Şubat Cumartesi gecesi 21:00’da pop müziğin önemli yorumcularından ve bestecilerinden olan Göksel,  2016 yılının ilk büyük konserini Bostancı Gösteri Merkezi’nde verme hazırlığında. Kariyerine başladığı yıllardan buyana büyük başarılar elde eden sanatçı sevenlerine yeni şarkılarından ve eski şarkılarından harmanladığı repertuarıyla seslenecek.

 

 

İzmir

Teoman

Rock müziğin beğenilen yorumcularından  ve bestecilerinden Teoman Vodafone Free Zone festivali kapsamında 6 Şubat Cumartesi akşamı 22:30’daContainer Hall sahnesinde İzmirli sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlığında başarılı sanatçıdan önce Tibet Ağırtan, Can Kazaz ve The Away Days gibi kendilerine özgü tarzları olan yetenekli sanatçılar performanslarını sergileyecekler. Kapılar 20:00’da açılacaktır.

 

 

Eskişehir

Ziynet Sali

Pop müziğin başarılı isimlerinden Ziynet Sali 5 Şubat 22:00’da 222 Park sahnesinde müzikseverler unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

 

 

Bursa

Nilüfer

Türk pop müziğinin ilk akla gelen isimlerinden Nilüfer güçlü yorumuyla ve gönülleri fetheden şarkılarıyla 5 Şubat 21:00’da Jolly Joker sahnesinde Bursalı hayranlarıyla buluşacak.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et