Güçlü Sesler Bir Araya Gelerek Çocuk Gelinlere Ve Kadına Şiddete Sesini Yükseltti

09.12.2019

Başarılı sanatçı Bahadır Tatlıöz oldukça dokunaklı şarkı sözleri ve klibiyle; 9 Aralık'ta yayınlanan şarkısı '' Kına '' aracılığı ile çocuk gelinlere, çocuk istismarına ve kadına şiddette tepkisini gösterdi. Şarkının söz ve müziğini büyük bir titizlikle kendi hazırlayan sanatçı, düzenlemesini Cüneyt Yamaner ile yaptı. Şarkının Rap bölümlerinin sözleri ise Tepki ve Pi tarafından kaleme alındı.

             Klip çekimi için de tüm özverisiyle çalışan sanatçı klibin yönetmen koltuğuna da oturarak kamera arkasında ki başarısını da taçlandırmış oldu.

             Tamamen sosyal sorumluluk projesi olan çalışmada; Bulutsuzluk Özlemi, Gökhan Türkmen, Mehmet Erdem, Kubat , Tepki ve Pi gibi güçlü sesler bir araya gelerek projeyi güçlendirdiler.

             9 Aralıkta Bemol 9 Müzik aracılığıyla tüm dijital platformlarda yayınlanan dokunaklı şarkı 'Kına' tüm geliri Kız Çocuklarını Koruma Derneği'ne bağışlanacak örnek bir proje.

             Yetenekli sanatçı Bahadır Tatlıöz, yeni Projesiyle ilgili duygularını sosyal medya hesabından şu sözler dile getirdi:

            ''Bu bir şarkıdan çok haykırış olsun. Sesimiz birlikte büyüyerek gür çıksın. Çocuk yaştaki kızlarımızın istismar edilmediği, her normal çocuk gibi sadece okuyup eğitim aldığı, sevgi gördüğü bir dünya için sesimiz kısılana kadar bağıralım!

            Kadınlara yönelik taciz ve şiddetin son bulduğu, vahşice, haince ve alçakça öldürülmediği bir dünya için sesimiz kısılana kadar bağıralım! Paylaşarak büyütelim bu haykırışı. Bu şarkı hepimizin sesi olsun. Ortak mesajımız göz yaşımız olsun.

           Mutlulukla belirtmek isterim ki KINA'NIN  tüm maddi ve manevi dönüşü ile Kız Çocuklarını Koruma Derneği'ni destekliyoruz. Bu sevgi dolu, gönüllü ve gönlü büyük insanların çabalarına hep birlikte destek olalım. Paylaşalım, paylaşalım ki KINA bir çok kız çocuğunun derdine derman olsun…''

           

Bir cevap yazın Cevabı iptal et