Aydilge “Gel Sarıl Bana” Teklisi İle Müzikseverlerle Buluştu!

05.02.2016

Türk rock müziğinin başarılı, üretken ve sempatik isimlerinden Aydilge’nin geçtiğimiz gün yayımlanan yeni teklisi  "Gel Sarıl Bana" muhteşem video klibiyle sevenleriyle buluştu. Paylaşıldığından bu yana oldukça fazla dinleyici kitlesine ulaşan şarkı 2016'nın hitlerinden olması bekleniyor. Şarkının sözleri Aydilge, Müziği ise Aydilge ve Volkan Sarubaş'a ait. Şarkının düzenlemesini Alen Konakoğlu yaparken klip yönetmenliğini Gökhan Palas üstlenmiş. Autoplato stüdyolarında çekilip, 3D efektlerden yararlanılan klipte yetenekli sanatçıya dansçı Can Gökdoğan eşlik ediyor.

Şarkının sözlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kısaca Aydilge

Aydilge Sarp 1979 Kütahya’da doğan; yazar, söz yazarı, yorumcu ve radyo programcısıdır. 8 yaşında TRT Ankara çocuk korosu sınavını kazanıp 15 yaşına kadar çocuk sanatçı olarak görev almıştır. 12 yaşında gitar çalmaya başlayıp söz ve bestelerini yapan yetenekli sanatçı müziğin yanı sıra yazarlığı da kariyerine eklemiştir. Burslu okuduğu Başkent üniversitesini hem bölüm hem okul çapında birincilikle bitirdikten sonra İstanbul Üniversite’si Radyo-Tv bölümünde yüksek lisans yapıp "İletişim Uzmanı" unvanını almıştır.

İlk albümünü tüm söz ve müziği kendisine ait olan şarkılarla 2016 yılında "Küçük Şarkı Evreni" adıyla çıkarıp aynı yıl "Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcısı" ödülüne layık görülmüştür. İkinci albümü “Sobe” 2009 yılında, "Kilit"i 2011 yılında ve "Yalnızlıkla Yaptım" albümünü 2013 yılında çıkarmıştır. Bunun yanı sıra 8 Single çalışmasını ve "Her Halimle Sev Beni", "Kiraz Mevsimi",”Kiralık Aşk” gibi dizilerin müziklerini sanat dünyasına kazandırmıştır.

Türkiyenin en üretken sanatçılarından olan Aydilge 2010 yılında bu yana "Rock Fm"de kendi hazırlayıp sunduğu "Artı Beş Eksi Beş" programıyla sevenlerine sesini duyurmaktadır.

Müzisyenliğinin yanı sıra yazarlık kariyerine de 4 kitap sığdırmış olan sanatçının "Bulimia Sokağı" adlı kitabı üniversitede kaynak kitap olarak kullanılmaktadır.

Yetenekli, sanatçının meziyetleri bu kadarla da bitmiyor ayrıca Türkiye'nin ilk ve tek müzik ve kayıt teknolojileri dergisi Volume ve halen devam etmekte olan Sound'un kurucuları ve editörleri arasında yer alıyor.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et