Özgün 2016 ‘ya slow bir single’la merhaba dedi!

26.01.2016

Pop müziğin başarılı isimlerinden Özgün’ü 2005 yılında çıkardığı ilk albümü Elvada’dan tanıdık. Sanatçı bu albümüyle büyük kitlelere ulaşmayı başardı. Bu başarısını "Nöbetçi Aşık", "Konu Senden Açılınca" Albümleri takip etti.

Sanatçı 2015 yılında baba olmanın heyecanını yaşarken aynı zamanda hazırlığını sürdürdüğü "Bu Kadar mı Zor" isimli teklisiyle 2016 yılına sağlam bir giriş yaptı.

Şarkılarıyla her daim hit olmayı başaran Özgün’ün “Bu Kadar mı Zor” isimli şarkısının sözü Oytun Karanacak’a , bestesi kendisine , düzenlemesi Alper Kömürcü’ye, mix&mastering'i Özgür Yurtoğlu’na ait.

Sanatçı başaralı şarksının klibinde aşk acısı çeken ,sevdiğinden ayrılmak istemeyen ancak buna mecbur kalan aşık bir adamı konu ediyor. Klibin çekimlerini 1 gün gibi kısa sürede tamamlayan sanatçının klibinin yönetmen koltuğunda “Yıllar Sonra”, “Şimdi Burada Olsan” ve “Öpücem” şarkılarının da yönetmeni olan Burak Sesli oturuyor. Klibin görüntü yönetmenliğini Andaç Şahan, sanat yönetmenliğini ise Tuba Sesli üstlenmiş.

Bir cevap yazın Cevabı iptal et